Carregant...
Recursos TIC: Premi Arte y Pico
17 febrero 2008

Premi Arte y Pico

Acab de rebre una sorpresa molt grata des de la mà de R@cons. Se tracta d'aquest premi Arte y Pico del qual n'estic molt agraïda i, a la vegada, les felicit i don l'enhorabona ja que elles també l'han rebut i crec que són més que mereixedores de premis com aquest, per la seva feina en la integració de les noves tecnologies a l'aula.

I seguint amb les bases del premi aquí vos pos la relació dels blocs que consider que també són mereixedors d'aquest premi per la seva tasca educativa:

La classe dels cavalls de Menorca del CP Inspector Comas d'Alaior

Racó TIC

Bitàcola de MestraTic

Educación Tecnológica
El premi "Arte y Pico" -Aquest premi ha estat creat per Eseya. Les regles del premi són les següents: - Has de triar a 5 blocs que consideris siguin mereixedors d'aquest premi per la seva creativitat, disseny, material interessant i aporti a la comunitat bloguera, sense importar el seu idioma. - Cada premi atorgat ha de tenir el nom del seu autor/a i l'enllaç al seu bloc perquè tots ho visitin. - Cada premiat ha d'exhibir el premi i col·locar el nom i enllaç al bloc de la persona que ho ha premiat. - Premiat i premiador han d'exhibir l'enllaç d'Art i pic perquè tots sàpiguen l'origen d'aquest premi. - Exhibir aquestes regles.

2 comentarios:

Montse Escoi i Martínez dijo...

Salutacions Marta!
Gràcies pel teu premi al bloc solidari. Estic molt contenta que des de les illes visisteu el meu bloc.
Tant el teu bloc com el r@cons són blocs fantàstics que segueixo i agafo idees pels meus articles.

D'altra banda com que aquesta mena de cadena o "mee" ja la vaig rebre en el meu bloc i vaig fer les corresponent nominacions disculpa'm que ara no la torni a fer.
http://blocs.xtec.cat/racotic/2007/11/14/blocs-solidaris/

Moltes gràcies, una vegada més pel teu premi.

Montse Escoi

classe dels cavalls de menorca dijo...

Moltes gràcies. Tu també tens un premi!

Anar dalt